yoga lessen

Je kunt bij yoga studio veenendaal terecht voor verschillende yogalessen van 75 minuten. In de yogastudio is alles aanwezig, van een mat, tot meditatiekussens, bolsters en andere props. Je hoeft zelf niet veel mee te nemen. Een handdoek is voldoende en trek makkelijk zittende kleding aan, waar jij je prettig in voelt.

Wat past het best bij je situatie op dit moment? Natuurlijk kan je altijd overleggen of verschillende dingen uitproberen. Misschien is de beginnerscursus wat voor jou? Of wil je de ene week een wat rustiger les en de andere keer fysiek meer uitdaging? Doen wat nodig is en goed voelt, die vrijheid heb je hier.

Neem contact op voor meer informatie of meld je aan voor de les via e-mail of whatsapp.

mindful yoga

In het moment zijn, mindful, kijken naar dit moment. Met aandacht. Zacht bewegen. Dat is de basis van de mindful yoga lessen. De yoga-houdingen, asana’s genoemd, vormen samen met de ademhaling het fundament van deze lessen, terwijl je bewust bent van de bewegingen en wat er in je lichaam gebeurt. In het moment, met alles wat daar is. De bewuste of onbewuste ademhaling, ontspanning en meditatie zijn belangrijke toevoegingen, die iedere les verschillen. Mindful yoga geeft je de ruimte om even niet te hoeven rennen, je bewust te worden van het nu, zonder te hoeven oordelen. Deze les is voor iedereen toegankelijk, met en zonder yoga ervaring.

flow for all (vinyasa)

De yoga-houdingen, asana’s, gaan vloeiend in elkaar over, waarbij het accent ligt op de adem en bewust bewegen. Een actieve vorm van yoga, waarbij het lichaam ook fysiek wordt uitgedaagd. Er is ruimte voor ontspanning en een zachtere vorm van de yogahoudingen. Perfect om te beginnen met een actievere vorm van yoga die je ruimte, energie en ontspanning geeft. Deze les is voor iedereen toegankelijk, met en zonder yoga ervaring.

yin yoga

Yin yoga is een rustigere en langzamere vorm van yoga die vooral werkt op het bindweefsel. De houdingen worden langer aangehouden, waarmee je je aandacht naar binnen toe richt. Bindweefsel heeft tijd nodig om zich aan te passen. Door langer in een houding te zijn werk je hieraan en daarmee op de diepere niveaus van je lichaam. Daardoor kan yin yoga ontspannend en tevens uitdagend zijn, maar altijd passend voor jou. Deze les is voor iedereen toegankelijk, met en zonder yoga ervaring.

strong flow (vinyasa)

De yoga-houdingen, asana’s, gaan vloeiend in elkaar over waarbij de ademhaling de leidraad is voor je bewegingen. Continue verandering. Het is een prettige manier om mindful, in het moment, te bewegen en je lichaam tegelijk krachtiger en soepeler te maken. Je geest wordt hierdoor ook krachtiger en soepeler. Een fysiek actievere vorm van yoga, die ruimte, energie en ontspanning geeft. Voor deze les is het aan te raden om al vaker yogalessen gevolgd te hebben.

wat voor jou?

Misschien wil je niet gelijk starten met een reguliere les, maar een beginnerscursus, prive-les of proefles doen. Ben je op zoek naar een groepsles of geïnteresseerd in YOGA for men? Laat het weten en samen zoeken we naar de beste mogelijkheid voor jou.

Beginnerscursus
Geen idee waar en hoe je moet starten? Met de beginnerscursus leer je in vijf weken de basis van yoga en kies je wat het beste bij je past op dit moment.

Privéles
Liever een privé-les, met welke reden dan ook? Dat is zeker mogelijk. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden.

Proefles
Natuurlijk mag je een gratis proefles doen. Gewoon om de sfeer te proeven en te kijken hoe het gaat.

Groepsles in de studio
Wil je met je bedrijf, vriendengroep, collega’s, club of sportvereniging of welke combinatie van mensen dan ook een groepsles volgen in de studio? Laat het weten en neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden.

Groepsles op locatie
Wil je met je bedrijf, vriendengroep, collega’s, club of sportvereniging of welke combinatie van mensen dan ook een groepsles volgen, op je eigen locatie? Laat het weten en neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden.

YOGA for men – yoga voor mannen
Het idee dat yoga voor vrouwen is? Of zweverig? Yoga begon allemaal met alleen ‘de man’ op de yogamat. Vrouwen zijn daar pas later bijgekomen. Toch kan het prettig zijn om een les te volgen voor mannen, die fysiek intens is maar natuurlijk ook zorgt voor ruimte, energie en ontspanning. Laat het weten als je geïnteresseerd bent!

aanmelden